Draugystei TAIP, patyčioms NE !

Visą kovo mėnesį mokiniai savo klasėse kūrė draugystės receptus ir kūrybiškai juos pateikė ant savo klasės durų. Visi mokyklos mokiniai turėjo galimybę jais džiaugtis, juos skaityti ir mokytis vieni iš kitų kaip būti draugiškiems.

Mokiniai kovo mėnesį prevencinių pamokų metu sužinojo svarbios informacijos apie patyčių ir jausmų temas. Pristatymo „Patyčios ir aš“ metu mokiniai sužinojo apie patyčias, kokia tai problema, apie jų daromą poveikį bei kokiais būdais prieš jas galima atsilaikyti ir jas stabdyti. O pristatymo „Savęs pažinimas per jausmus“ metu buvo aiškinamasi, kas yra jausmai, kuo jie yra naudingi mums ir kitiems bei kaip juos galima efektyviai panaudoti sprendžiant įvairias problemas.

Taip pat kovo mėnesį vyko 1-4 kl. mokinių akcija "Draugystės pieva" ir 5-8 kl. mokinių akcija "Draugystė šildo". Mokiniai sukūrė savo parašytais gražiais žodžiais apie draugystę spalvingus, šiluma spinduliuojančius plakatus. Akcijų metu mokiniai dalinosi savo mintimis, kokiu reikia būti geru draugu, kas yra svarbiausia draugystei. Mokiniai teigė, kaip svarbu būti draugiškiems, kad reikia būti tolerantiškiems ir gerbti vieni kitus. Mokiniams patiko dalyvauti akcijoje, dauguma jų tarpusavyje apsikabino, taip parodydami kokia svarbi kiekvienam yra draugystė! Labai džiugu, kad mūsų mokykloje tokie draugiški mokiniai. Nuoširdžiai dėkojame dalyvavusiems veiklose.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas